В Росії сказали, що до Москви Янукович не долетів

Неділя, 10 листопада 2013, 20:04

Віктор Янукович не з'являвся у Москві і не проводив зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, всупереч анонсу прес-служби президента України від  9 листопада.

Про це в ефірі підсумкового випуску  "Вести недели" заявив ведучий Дмитро Кісельов. 

"Раптом прес-служба президента розповсюдила дивну новину - начебто Янукович терміново летить до РФ, у суботу ввечері!", - зазначив ведучий.

"Янукович так неочікувано вже прилітав до нас в Сочі - два тижні тому. Зустрічався із Путіним. Результат не оголошено, але можна говорити про відчуття - 5-годинна розмова з найвпливовішою людиною у світі (Путіним) виявився настільки сильною пігулкою, що євроінтеграція України, схоже, втратила темп", - заявив Кісельов. 

"Тепер головний інтегратор на Захід раптом знову зазбирався на Схід. Але неочікувано зник - у Москві не з'являвся, а з Києвом, наче, попрощався. Так де ж Янукович?", - додав він.

"Містика. Але більше дивує, що президента в Україні ніхто не шукає. Власне, у Москві теж. Ну, це нормально", - підсумував Кісельов.

Як відомо, 9 листопада прес-служба Януковича повідомила, що президент України здійснить робочий візит до Російської Федерації, під час якого проведе зустріч з Президентом РФ Володимиром Путіним.

"Сторони обговорять питання торгівельно-економічних відносин України та Росії напередодні Саміту "Східного партнерства", який відбудеться наприкінці листопада у Вільнюсі", - зазначалося у повідомленні.

Тим часом, у порядку денному Путіна є події за 8 і 10 листопада, і нічого не сказано про 9-те.

27 жовтня президенти України та Росії провели неформальну зустріч у Сочі. Під час зустрічі "президенти продовжили обговорення питань, порушених під час засідання Ради глав держав СНД у Мінську".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування