Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Миколаївський губернатор кинув 132-му округу 16 мільйонів дотацій

Понеділок, 11 листопада 2013, 16:51

Губернатор Миколаївської області Микола Круглов перед відходом у відпустку для участі в передвиборній гонці виділив на райони 132 мажоритарного округу близько 16 мільйонів гривень, в той час, як Миколаїв отримав трохи більше 11 мільйонів.

Про це розповів керівник Миколаївської обласної організації партії ВО "Батьківщина" Тарас Кремінь, повідомляють "НикВести".

Він надав журналістам розпорядження про розподіл міжбюджетних трансфертів з держбюджету місцевим бюджетам області у 2013 році, яке 24 жовтня підписав Круглов.

"Наскільки я розумію, Микола Круглов на згадку про себе вирішив підписати одне зі своїх останніх розпоряджень у своєму житті", - висловив думку Кремінь.

Додаткові дотації розподіляються наступним чином: на 1 тисячу населення Миколаєва виділяється 22 тисяч гривень, у той час, як на місто Первомайськ - 119 тисяч, Арбузинський район - 69 тисяч, Братський - 58 тисяч, Врадіївський - 104 тисячі, Кривоозерський район - 97 тисяч гривень і Первомайський район - 36 тисяч гривень.

  Один з документів, які має у розпорядженні опозиція

"Якщо вивести середнє арифметичне - то на кожен район 132 округу йде близько 76 тисяч гривень на 1 тисячу населення, в той час як на місто Миколаїв - 22 тисячі гривень", - зазначив Кремінь.

На Миколаїв таким чином йде трохи більше 11 мільйонів гривень, а на весь 132 округ близько 16 мільйонів гривень.

"Я вважаю, що нинішній губернатор Миколаївської облдержадміністрації, як його тепер називають, проміняв Миколаївську область на 132 округ, разом з тим забрав з собою "скарби Полуботка", а насправді це скарби платників податків у Миколаївській області", - сказав опозиціонер.

"Я так розумію, що за наші з вами гроші він буде все-таки робити "покращення" до 15 грудня, а що буде після виборів - ви здогадуєтеся", - резюмував він.

Як відомо, офіційно ЦВК зареєструвала Миколу Круглова кандидатом по 132 округу 1 листопада.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування