ПР не сподобалась нова версія лікування Тимошенко. Богословська хоче всіх вигнати

Вівторок, 12 листопада 2013, 13:46

Партія регіонів після перерви розкритикувала знову законопроект опозиції щодо лікування ув’язнених за кордоном.

Про це у своєму Facebook написала член робочої групи депутат від УДАРу Ірина Геращенко.

"Тільки-но Журавський розкритикував черговий проект опозиції... Видав критичну рецензію. НІЧОГО не запропонувавши взамін", - написала Геращенко.

"Це якась законодавча імпотенція з боку партії влади. Рецензентів багато, з законотворцями - біда . Шанси на узгодження законопроекту тануть. Угода віддаляється все далі", - додала вона.

 

"Ми наполягаємо вирішити проблему - вони торпедують", - також додала вона.

Між тим, як зазначив у ФБ кореспондент газети Комерсант Сергій Сидоренко, який також присутній на засіданні групи, Богословська, критикуючи проект попросила опозицію "вигнати всіх, хто готував текст проекту".

"ПР навіть не хоче говорити по суті. Хоча проект легко доробити. Нюанси у формулюваннях, які легко виправити", - додав Сидоренко.

Як відомо, раніше у вівторок опозиція передала Партії регіонів свій компромісний варіант законопроекту щодо лікування ув’язнених за кордоном, базуючись на таблиці "регіоналки" Інни Богословської і врахувавши вимоги "регіоналів".

Депутати від ПР взяли півтори години на вивчення проекту.

Позачергове засідання ВР, на якому мають розглянути законопроект, має відбутися у середу.

У середу також місія Кокса-Кваснєвського має оголосити кінцеву доповідь щодо її роботи в Україні.

Рада міністрів ЄС 18 листопада має ухвалити рішення щодо долі Угоди про асоціацію України з ЄС, базуючись на звіті Кокса-Кваснєвського.

Крім питання Тимошенко, основними вимогами ЄС є законопроект про прокуратуру та зміни до виборчого законодавства, які були ухвалені лише в першому читанні у п’ятницю.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...