Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свідки: Мельник утік, тому що міліція не знала, як працюють браслети?

Середа, 13 листопада 2013, 07:36

Мельник утік з-під домашнього арешту 9 серпня, знявши з руки спеціальний браслет, оскільки ні міліція, ні постачальники браслетів не були підготовлені до роботи з ними.

Такий висновок можна зробити зі свідчень старшого інженера зв'язку відділу матзабезпечення ГУ МВС у Київській області Ігоря Ганенка, пише Комерсант-Україна.

Спочатку суд допитав менеджера по роботі із ключовими абонентами компанії Benish GPS Ukraine Олену Сімакову. Як повідомила суду Сімакова, компанія зобов'язалася лише поставити МВС системи контролю, але не навчати співробітників міліції особливостям роботи з ними.

Під час допиту з'ясувалося, що Ганенко протягом 2013 року кілька раз проводив інструктаж з обслуговування системи, не знаючи при цьому всіх тонкощів роботи обладнання.

"На фірмі нам пояснили не все",— пояснив інженер. Сімакова також зізналася, що й сама не зовсім розбирається в роботі системи. 

"Сьогодні ми побачили, що обвинувачувати мого підзахисного немає в чому. Що він міг знати, якщо ті, хто його навчав, самі підготовлені погано?" — розповів виданню  адвокат Василя Вдовиченко - Олександр Верголяс.

Вдовиченко є головним обвинувачуваним співробітником МВС, який повинен був відслідковувати сигнали в браслеті Мельника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...