У Пшонки божаться, що Власенко в середу прийде за власним бажанням

Середа, 13 листопада 2013, 08:09

У ГПУ запевняють, що на середу жодних слідчих дій з захисником Юлії Тимошенко Сергієм Власенком не заплановано.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу ГПУ.

"На завтра допит Власенка не запланований. Чому він робить подібні заяви (про наступний виклик), адже йому відомо про завершення досудового слідства?",- зазначили у прес-службі ГПУ.

Також у ГПУ уточнили, що Власенко отримав напередодні виклик на прибуття в ГСУ ГПУ для проведення слідчих дій, однак підозрюваний вже надав свідчення у кримінальному провадженні і йому було повідомлено про завершення досудового розслідування.

Крім того, у ГПУ зауважили, що незважаючи на надану Власенку з боку слідства інформацію, він пообіцяв у середу прибути до ГСУ для того, щоб "надати слідству доводи на свою користь".

Як відомо, 12 листопада Печерський райсуд Києва обрав захиснику екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергію Власенку запобіжний захід у вигляді застави.

Сума застави визначена у розмірі 22 тисячі 940 гривень.

Також Власенку дозволено приїжджати до Харкова до свої підзахисної Юлії Тимошенко, однак його зобов'язали здати закордонний паспорт.

Крім того, 12 листопада ГПУ повідомила про завершення досудового слідства у кримінальному провадженні за підозрою Власенка у заподіянні тілесних ушкоджень колишній дружині Наталі Окунській

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...