Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ: Власенко відмовився підписати документи про завершення розслідування

Середа, 13 листопада 2013, 13:25

Генпрокуратура заявляє про відмову Сергія Власенка підписати вручені йому документи про завершення досудового розслідування у справі про можливе нанесення їм тілесних ушкоджень своїй екс-дружині.

Про це на брифінгу сказала прес-секретар ГПУ Маргарита Велькова, повідомляють "Українські Новини".

"Сам Власенко та його захисник відмовилися підписувати ці документи", - повідомила вона, вказавши, що поняті підписали ці документи без заперечень.

На думку Велькової, відмова Власенка свідчить про намір маніпулювати слідством і затягувати розгляд цієї справи.

Також спікер ГПУ заперечує, що 12 листопада допит підозрюваного тривав після 22:00, що суперечить законодавству.

Вона заявила , що всі слідчі дії завершилися о 21:55.

У той же час Велькова не змогла спрогнозувати дату передачі до суду матеріалів справи, однак звернула увагу, що Генпрокуратура може звернутися до суду з метою "недопущення затягування цього процесу з боку захисту Власенка".

Вона також повідомила, що Власенко прибуде в середу до Генпрокуратури виключно за своєю ініціативою та з метою надання доказів своєї невинності.

Сам Власенко заявив, що здивований "маніпулятивними заявами Генеральної прокуратури про те, що досудове слідство у сфальшованій проти нього справі начебто вже закінчено".

Про це інформує прес-служба "Батьківщини".

Він продемонстрував журналістам оригінали трьох повісток, якими його викликали для проведення слідчих дій, на 12, 13 і 15-те листопада.

Він зазначив, що у повістці, якою його у вівторок викликали на допит, слідчий поставив відмітку, в якій немає жодного слова про завершення слідства.

"Жодного слова про завершення слідства, бо це окрема дія, яка повинна бути відображена в цій відмітці, не сказано. Ця відмітка дається в момент виходу з Генпрокуратури, тому мене відверто здивувала низка повідомлень Генпрокуратури", - сказав він.

У прес-службі "Батьківщини" також заявили, що слова Велькової про те, що Власенко прибув за своєю ініціативою до ГПУ, а не на допит "не відповідають дійсності". Оскільки суд ухвалював рішення на основі повісток.

12 листопада Генпрокуратура завершила досудове слідство у справі про підозру Власенка в побитті колишньої дружини Наталії Окунської.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжним заходом для Власенка звільнення під заставу в розмірі 22 940 гривень і зобов'язав його здати закордонний паспорт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: