Росія робить помилку, тиснучи на Україну - Квасьнєвський

Четвер, 14 листопада 2013, 09:40

Представник місії Європарламенту Олександр Квасьнєвський вважає, що Росія робить великі помилки, здійснюючи економічний тиск на Україну напередодні Вільнюського саміту.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН у Брюсселі.

"Вважаю, що Росія останнім часом робить помилки – та блокада, яку вона проводить проти українського експорту, має у наслідку багато негативних думок серед українців. Навіть серед тих, хто гарно ставиться до Росії і говорить російською мовою", - зазначив Квасьнєвський.

"Жоден народ - а українці є гордим народом! – не любить, коли його принижують. А ті економічні блокади і таке ставлення до українців б'є по українській національній гордості. Тому вважаю, що Російська Федерація робить тут помилку", - підкреслив Квасьнєвський.

Водночас він відзначив, що не дивується багатьом речам, які відбуваються, оскільки мова йде про геополітичну битву, в якій вирішується майбутнє цілої Європи, України та Росії.

"Немає також сумніву, що мова йде і про геополітичну битву, в якій вирішується майбутнє цілої Європи, України, ЄС та Росії. Тому багатьом речам, які відбуваються, я не дивуюсь. Це все пов'язано з великим значенням того, що нас очікує у Вільнюсі", - підкреслив Квасьнєвський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування