Рибак каже, що бюджет буде орієнтовно 2 грудня

Понеділок, 18 листопада 2013, 12:14

Глава Верховної Ради Володимир Рибак переконаний, що уряд внесе проект бюджету до парламенту на початку грудня.

Про це він сказав відповідаючи на запитання, чи встигне парламент ухвалити бюджет у відведений термін, в умовах, коли станом на 18 листопада уряд досі не сформував основні показники.

"Уряд вносить пропозицію, десь у районі 2 грудня внести бюджет. Тобто у нас буде грудень місяць, часу не багато, але розглянути можна", - сказав спікер парламенту.

Він нагадав, що на даний момент основні показники державного кошторису узгоджуються, "як у середині країни, так і з міжнародними організаціями".

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що у поточну п’ятницю депутати домовилися заслухати уряд стосовно бюджетного фінансування.

"Є сподівання, що до 10 грудня усі основні статті по держбюджету будуть профінансовані і уряд має з цього приводу чітко відзвітувати депутатам", - зазначив він.

Також за його словами, буде заслухано міністра промполітики, доповідь якого планувалася на минулу п’ятницю, однак не була заслухана.

Раніше на погоджувальній раді перший віце-прем'єр Сергій Арбузов заявив, що основні показники держбюджету на 2014 рік залежатимуть від того, чи підпише Україна Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування