З іще одного журналу Курченка пішов головред

Понеділок, 18 листопада 2013, 14:36

Головний редактор журналу "Кореспондент" Віталій Сич пішов у відставку.

Про це Українській правді повідомили у прес-службі холдингу UMH group.

"Замість нього виконуючим обов'язки призначений Андрій Овчаренко", -  додали у прес-службі

"Виконуючим обов'язки головного редактора журналу "Кореспондент" з 18 листопада 2013 року призначений Андрій Овчаренко, який до останнього часу керував редакцією газети "Аргументи й Факти в Україні", - говориться в повідомленні пізніше присланому УП.

"Віталій Сич, який до сьогоднішнього дня очолював журнал "Кореспондент", прийняв рішення залишити редакцію за взаємною згодою сторін", - відзначили в повідомленні.

"Я очолював журнал "Кореспондент" десять із половиною років і за цей час зробив усе, що міг, щоб перетворити видання на лідера ринку. Я раніше прийняв для себе рышення  піти, про що завчасно попередив нових власників", - наводить слова Сича прес-слжуба.

"Впевнений, що призначення нового редактора, який має великий досвід редакторської роботи, забезпечить наступність редакційної політики й збереження високих стандартів видання", - сказав Сич.

У свою чергу Андрій Овчаренко зазначив, що перед ним стоять великі завдання, поставлені у зв'язку з об'єднанням редакції й сайту. "Пріоритетом у моїй новій посаді стане продовження традицій, закладених Віталієм Сичем", - підкреслив він.

Як відомо, нещодавно було завершено операцію з купівлі UMH group компанією СЄПЕК, яка належить Сергію Курченку.

Нещодавно 14 співробітників Forbes заявили, що після завершення роботи над останнім номером, підуть з журналу через втручання у редакційну політику.

Сич планував залишатися працювати головним редактором журналу "Корреспондент" щонайменше до того моменту, доки нові власники не вступлять у права

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування