Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долю Тимошенко вирішують під прицілами 15 камер, поки без конструктиву

Понеділок, 18 листопада 2013, 16:08

Робоча група з підготовки законопроекту щодо лікування лідера опозиції Юлії Тимошенко проводить чергове засідання у відкритому режимі.

Про це у понеділок повідомляє депутат від "Удару" Ірина Геращенко на своїй сторінці у мережі Facebook.

"На робочій групі - аншлаг. Я нарахувала 15 камер, увага ЗМІ - зрозуміла. Це вже останній шанс або порозумітися, або завалити закон про лікування засуджених, а значить - і Вільнюський саміт. Всі члени групи присутні", - написала вона.

 

"Майже півтори години триває робоча група. Поки що - без скандалу, на щастя. Обговорюємо пункти законопроекту, поки що йдуть технічні поправки. До найскладніших пунктів поки не дішли (зокрема, порядок погашення збитків, на якому наполягають Партія регіонів)", - додала пізніше вона.

 
Долю Тимошенко вирішують під прицілами 15 камер. Фото Ірини Геращенко
Долю Тимошенко вирішують під прицілами 15 камер. Фото Ірини Геращенко

"Повернувся з "глухого кута" Єремєєв, з округу Журавський, з партійних зборів комуніст Гордієнко. Початок - традиційний. Журавський обпльовує наш проект, який "не враховує побажання видатних юристів", - уточнила депутат.

"До речі, висновок науково-експертного управління набагато більш коректний: там зазначено, що у версії 3599Д нашого законопроекту "враховано більшість зауважень і пропозицій, висловлених Голврним науково-експертним управлінням до його попереднього варіанту", - зазначила Геращенко.

Депутати засіли за проект по Тимошенко - Кожем`якін, Журавський
Депутати засіли за проект по Тимошенко - Кожем`якін, Журавський

У свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що "представники Партії регіонів виступили категорично проти ухвалення цього проекту, піддавши жорсткій критиці його положення".

На що член фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль заявив, що "всі розуміють, що Партія регіонів не буде ні за що голосувати поки не отримає вказівку з адміністрації президента", цитує прес-служба.

Москаль і Міщенко на робочій групі
Москаль і Міщенко на робочій групі

Москаль наголосив, що "ніщо не заважало представникам ПР у групі вносити свої пропозиції та заявив, що опозиція готова шукати компроміси щодо уточнення джерел оплати лікування засуджених за кордоном та передбачити питання грошової застави за засудженого, який їде лікуватися за кордон".

"Ми маємо достатньо прихильників сьогодні в Україні, щоб оголосити всеукраїнський збір коштів на лікування Юлії Володимирівни Тимошенко", - заявив він.

Регіонали на чолі із Інною Богословською
"Регіонали" на чолі із Інною Богословською

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування