У вівторок "регіонали" не голосуватимуть за лікування Тимошенко

Понеділок, 18 листопада 2013, 19:56

Фракція Партії регіонів не голосуватиме за законопроекти про лікування ув'язнених закордоном, які є у порядку денному Ради на 19 листопада.

Про це повідомив депутат від ПР Григорій Смітюк в ефірі 5 каналу.

"Якщо говорити про ці законопроекти, які стоять на завтрашній день (у порядку денному): Міщенка, Яценюка, Лабунської та… Карпунцова. Я думаю, що наша фракція за ці законопроекти не буде голосувати, тому що вони недосконалі, у них є дуже багато протиріч, і вони суперечать, як Конституції, так і діючому законодавству", - заявив депутат.

Згідно з інформацією на сайті Верховної Ради, у вівторок парламент у першому читанні має розглянути закони Арсенія Яценюка, Анжеліки Лабунської, Сергія Міщенка та Володимира Купчака.

Внесені на розгляд Ради законопроекти
Внесені на розгляд Ради законопроекти

Водночас депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко, говорячи про майбутнє засідання Ради та голосування щодо законопроектів, які можуть допомогти екс-прем'єру Юлії Тимошенко виїхати на лікування закордон, зазначив: "Не бачу жодних підстав для оптимізму. Сьогоднішній день – це просто ще один день втрачених можливостей".

Як відомо, у понеділок робоча група Ради, розглядала новий законопроект опозиції "Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань".

Однак остаточного рішення не ухвалила, оголосивши перерву у засіданні до вівторка.

В коментарі "Інтерфакс-Україна" депутат від Партії регіонів Інна Богословська спрогнозувала, що відповідний законопроект буде готовий для розгляду у Верховній Раді до четверга.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News