Розробники держреєстрів заявляють, що до них прийшли з обшуками

Четвер, 21 листопада 2013, 09:04

У квартирах у програмістів-розробників ПЗ держреєстрів і у адвоката ТОВ "Арт-мастер" проводяться обшуки.

Про це "Українській правді" повідомила прес-служба "Арт -мастер".

У компанії, яка є розробником програмного забезпечення держреєстрів інформаційної мережі Мін'юсту, повідомляють про те, що на них продовжується тиск за допомогою судів та силовиків.

"На даний момент в квартирах ряду розробників ПЗ держреєстрів та інших співробітників компанії проводяться обшуки", повідомляють у компанії.

"Ми впевнені, що обшуки проводяться з метою надання психологічного тиску на людей, оскільки для проведення обшуку в квартирах звичайних співробітників, програмістів, немає ніякого логічного підгрунтя", - заявляють в "Арт-мастері".

За їх словами, обшук також проходить і в квартирі батьків адвоката компанії "Арт-мастер" Михайла Рєзніка, який неодноразово робив гострі заяви з приводу проведення слідчих дій.

Судячи з документів, які є в їх розпорядженні, шукають якусь комп'ютерну техніку - системний блок, сканер, монітор, а також дискові накопичувачі, флешки та інші носії інформації.

 Натисніть, щоб збільшити

Раніше міністр юстиції Олена Лукаш повідомила, що 14 жовтня було накладено арешт на рахунки розробників клієнтського доступу до реєстрів Мін'юсту "Арт-мастер" і "3-Т" через підозри у втручанні в їх роботу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...