Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Собчак: У Курченка роман з Канделакі

Четвер, 21 листопада 2013, 14:00

У бізнесмена Сергія Курченка роман з російської телеведучої Тіною Канделакі.

Про це написала Ксенія Собчак у виданні Сноб.

"Пригадую Тініну мрію - " Хочу мати свій літак "- і думаю: "Ну і чудово, треба порадіти за людину, а не зубоскалити - бюджету, що був відпиляний у "Аерофлоту", і трішки від інстаграма Кадирова, вистачає на фрахт приватного літака ". 

Але ось яка халепа вийшла. Виявляється, фрахт приватних рейсів для Тінатін Гівіївни через складну схему здійснюється завжди однією і тією ж людиною - українським олігархом Сергієм Курченком", - пише Собчак.

"А далі, за щасливим збігом обставин, наша спільна подруга розповідає, що Тінатін Гівіївна з радістю хвастає у вузькому колі своїм українським шанувальником", - написала вона.

"Зустрічаються вони завжди у страшній таємниці: літають до Європи різними літаками, зустрічаються в Москві в приватних кабінетах ресторану "Турандот ". Сергій Курченко дарує Гівіївні антикварні предмети меблів, про що вона (зі слів спільної подруги) журиться: годинник Breguet від Кадирова їй все -таки більш зрозумілий як подарунок ", - додала вона.

"Виявляється, Сергій Курченко одружений. Факт одруження він ретельно приховує: ця інформація закрита для сторонніх, а в українських ЗМІ стоїть "повний блок" на цю тему ", - також додала Собчак.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування