Львівські перевізники не хочуть везти мітингувальників до Києва

П'ятниця, 22 листопада 2013, 13:28

Перевізники Львівщини відмовляються везти людей до Києва на акцію  "За європейську Україну!", яка відбудеться 24 листопада.

Про це заявив заступник голови Львівської облорганізації ВО "Батьківщина" Олег Бас, пише "Львівський портал". 

За словами Баса, станом на 21 листопада 15 перевізників відмовилися везти людей з Львівської області для участі у Народному Віче.

"Ми вчора спілкувались з усіма перевізниками Львівщини, однак жоден з них не погодився. З ними вже проведена робота з боку ДАІ. І сьогодні розпочинати знову просити – нема сенсу. Люди залякані, кожен переживає, що завтра в нього заберуть ліцензію й надалі не зможе працювати. Відтак, ми будемо добиратись у Київ виключно власним автотранспортом, залізницею чи невеликими групами у мікроавтобусах", - повідомив Бас.

За його словами, "це ще не факт, що усім вдасться добратись до Києва без перешкод. Є інформація, що планують зупиняти на під’їздах до столиці".

"Всі ці сценарії ми вже проходили багато разів у попередні роки", - додав Бас.

Зазначимо, ВО "Батьківщина" планує відправити делегацію з Луганської області до Києва. Як повідомила голова облорганізації Ірина Верігіна, дуже велика делегація вирушить до Києва ближче до 24 листопада. Поки що точна кількість "делегатів" невідома, частина людей вже виїхала до Києва.

"Вони розміщуватимуться у родичів. ВО "Свобода" також планує відправити людей з Луганська до Києва", - додала Верігіна, пишуть "Луганськ. Коментарі". 
На місцевому рівні можлива акція в неділю в Алчевську, поки точної інформації немає.

Як відомо, раніше з'явилися повідомлення, що на трасі Донецьк-Харків стоять посилені пости міліції, які гальмують всі підозрілі автобуси з людьми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...