Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На річницю Голодомору студентів зігнали на ходу на чолі з Тулубом та Поплавським

Субота, 23 листопада 2013, 14:16

У Черкасах студентів змусили взяти участь у ході з нагоди 80-х роковин Голодомору на чолі з губернатором області Сергієм Тулубом, чиновниками облдержадміністрації та кандидатом в нардепи по 194-му округу (Черкаси) Михайлом Поплавським.

Як повідомило "Українській правді" поінформоване джерело, серед учасників ходи – більше 100 студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Черкаського факультету Київського університету культури та мистецтв (ректор - Поплавський). 

"Їм повідомили, що вони мусять взяти участь у заході, або їх буде відраховано", - зазначив співрозмовник.

Колона рушила до пам’ятнику жертвам Голодомору, де очільник області на кандидат в нардепи запалять свічки в пам'ять про жертв геноциду.

Пізніше на сторінці у Facebook Поплавського з'явилося повідомлення про те, що кандидат в  нардепи "з вчорашнього вечора (22 листопада) знаходився в м. Києві, що може підтвердити багато осіб, тому фізично не міг взяти участі у ході з нагоди 80-х роковин Голодомору в м. Черкаси".

Фото з Facebook Михайла Поплавського
Фото з Facebook Михайла Поплавського

Як відомо, на початку листопада Центрвиборчком зареєстрував ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського кандидатом в народні депутати по 194-му округу.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування