У Януковича проблеми, тому, що він не керований Росією та ЄС – Бондаренко

Вівторок, 26 листопада 2013, 02:20

Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що у президента Віктора Януковича проблеми з Росією і Євросоюзом, тому що вони не керують ним.

Про це політик сказала в ефірі "Свободи слова" на ICTV.


"Дуже легко бути сміливим і підписувати невигідні газові контракти. І дуже важко в країні знаходити підтримку, коли людина фактично має проблеми з Росією, має проблеми з Євросоюзом. Як ви думаєте чому?" - запитала Бондаренко, звертаючись до гостей студії.

"Тому, що не керований ними. Тому, що не піддається. Тому, що єдиний, хто здатний вистояти. Тому, що ця людина буде чинити опір. І цю людину звуть Віктор Федорович Янукович. Жоден з політиків не здатний на такий опір. Жоден, крім нього", - відповіла вона сама на своє запитання.

Бондаренко також заявила, що Кабмін правильно вчинив, призупинивши процес підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

"Нехай у нас будуть погані відносини з усіма, але в результаті ми отримаємо хорошу угоду, ніж цілуватися з усіма президентами світу, і в підсумку отримувати огидні газові і всі інші", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News