Табачник завуальовано закликав студентів не йти на барикади

Вівторок, 26 листопада 2013, 10:22

Міністр Дмитро Табачник закликав студентів не піддаватися на провокації.

Відповідну заяву МОН поширило у вівторок вранці.

"У зв’язку з тим, що зараз окремі політичні сили заради власної вигоди намагаються виставити студентів "на барикади" Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник звертається до усіх студентів вищих навчальних закладів", - сказано в заяві.

"Дорогі друзі! Ви – запорука розбудови процвітаючої України. Звертаюся до вас як до сформованих особистостей, які вміють аналізувати ситуацію та робити висновки. Лише спільними зусиллями та шляхом конструктивного діалогу можна досягти результатів", - зазначив Табачник.

"Не зважаючи на молодість, живіть не лише емоціями, а й дослухайтеся до всіх аргументів. Самі аналізуйте факти – вони доступні", - зазначив він.

"Коли "гарячі голови" сподвигатимуть вас на якісь протиправні дії, сподіваюсь, що ви знайдете сили та мужність не піддатися на провокації. Не порушуйте громадський порядок. Пам’ятайте про своїх батьків та близьких, які завжди переживають за вас. Будьте обережними та пильними! Бережіть себе! У вас попереду велика життєва дорога і вам самим треба обирати її напрямок та рух…" - зазначив Табачник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News