Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Питання Тимошенко має вирішити суд, а не ЄС - Янукович

Середа, 27 листопада 2013, 10:38

Президент Віктор Янукович заявляє, що питання Юлії Тимошенко має вирішити суд, а не ЄС.

Про це він заявив під час інтерв’ю чотирьом телеканалам.

"Питання Тимошенко – це питання не сьогоднішнього дня, це питання 15 років життя України. Сьогодні партнери Тимошенко сидять по різних тюрмах по різних країнах світу. Україна платить за Тимошенко Росії борги за газ. На ці питання треба щоб відповіді дав суд", - зазначив Янукович.

Суд, якого вона уникає і блокує правосуддя.. Ви за те, щоб суд відповідь на це питання? А при чому тут ЄС. ЄС що суд?" – сказав Янукович. 

"Моїх повноважень тут недостатньо і моєї точки зору. Тут повинен дати відповідь суд. І Тимошенко в цьому також повинна бути зацікавлена... Якщо вона дійсно не скоювала злочин, суд дасть відповідь, скоїла — заплати кошти і тоді проси або вимагай звільнення", - сказав Янукович.

"Але яка б не була відповідь суду, Україна сьогодні платить 405 млн. доларів. Ми з вами шукаємо, уряд шукає, президент шукає, де взяти ці кошти. А чому ми повинні платити?" – обурився він.

"Замість того, щоб обговорювати питання ЄС…ми багато часу втратили. Якщо б не витрачали час, умовно кажучи, якщо б 2-3 роки тому запропонували б і сказали: давайте підпишемо, із зав’язаними б очима підписали! Питань би не було. Все виставляли умови, умови і умови. А чому правду не казали? Треба ж правду казати і правди дивитись в очі", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування