На Могилянку нацькували перевірку

П'ятниця, 29 листопада 2013, 09:18

У Києво-Могилянській академії, яка першою оголосила страйк у зв’язку з відмовою від підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, проводять раптову перевірку.

Про це повідомляє президент цього університету Сергій Квіт на своїй сторінці у Facebook.

"Зараз в Національному університеті "Києво-Могилянська академія" працює позачергова перевірка з Державної інспекції навчальних закладів, яка з'явилася без попередження. Це комплексна перевірка, яка цікавиться не лише навчальним процесом, але різною документацією", - написав він.

"Дорогі друзі! До певної міри, це штатна ситуація, яка контролюється. Ми були готові до цього. Тому зараз немає потреби залишати Майдан. Про розвиток подій будемо повідомляти", - додав Квіт.

Скрін-шот допису Сергія Квіта
Скрін-шот допису Сергія Квіта

Згодом, близько 1-ї дня у п’ятницю, Квіт повідомив: "Щойно мав розмову з головою комісії Державної інспекції навчальних закладів України, яка проводить перевірку в НаУКМА. Він уточнив, що перевірка не є комплексною: вона виїзна, позапланова, вибіркова. Тема перевірки: "Організація навчального процесу та використання матеріально-технічної бази".

Як відомо, Національний університет "Києво-Могилянська академія" першим оголосив страйк через відмову керівництва України підписати угоду про асоціацію з ЄС, його студенти масово вийшли на Майдан Незалежності у столиці з протестом, до них приєдналися інші вузи.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...