Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича заявили, що він і не планував виходити до журналістів

П'ятниця, 29 листопада 2013, 18:07

Прес-служба президента Віктора Януковича заявила, що під час участі президента у Вільнюському саміті брифінг для ЗМІ не планувався і не вносився до програми візиту.

У прес-службі пояснили це щільним графіком президента, повідомляє "Телекритика".

Головне управління прес-служби та комунікацій Адміністрації президента України не робило жодного офіційного повідомлення про брифінг глави держави під час саміту, наголосили там.

"Нам відомо, що серед представників мас-медіа поширювалася неперевірена інформація про можливий брифінг, однак цю інформацію неодноразово спростовували як організатори саміту, так і прес-служба президента України", - заявили у прес-службі.

За її даними, з огляду на щільний графік і фіксований час вильоту, одразу після завершення зустрічей Янукович попрямував на літак.

Після зустрічі з президентом Франції Франсуа Олландом дорогою до кортежу його зустріла група журналістів.

Янукович коротко поспілкувався з журналістами інформаційних агентств "Асошиейтед прес", "Блумберг" та Литовського національного телебачення, а також дав короткий ексклюзивний коментар вітчизняному інформаційному агентству "Інтерфакс-Україна", уточнили в прес-службі.

Раніше Hromadske.tv повідомило, що Янукович у Вільнюсі планував провести закритий брифінг для української преси, на який не мали бути допущені литовські та російські журналісти, однак брифінг було скасовано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування