На сайті Білого дому просять підтримати повалення української влади

Субота, 30 листопада 2013, 10:51

На сайті Білого дому зареєстрована нова петиція з проханням підтримати народ України в мирному поваленні нинішнього уряду.

Така петиція з'явилася ввечері в п'ятницю.

"Підтримайте народ України в мирному поваленні нинішнього уряду. Нинішній уряд України корумпований і не думає про людей", - сказано у тексті.

"Країна має жахливі дорожні умови, велика кількість людей, що живуть за межами бідності, чиновники та їхні сім'ї стоять над законом", - йдеться в документі.

"Президент України і правляча партія масово розікрали державний бюджет, обманюють людей, і неодноразово демонстрували своє зверхнє ставлення до них. Вони не виконують своїх обов'язків", - наголошується у петиції.

 

Останньою краплею автори документа називають "відмову від президента Віктора Януковича підписати угоду про асоціацію з ЄС".

"Ми просимо підтримати Україну у поваленні нинішньої влади мирним шляхом, проведення демократичних виборів в новий парламент і притягнути до відповідальності всіх присутніх осіб, винних у державній владі", - сказано в петиції.

Станом на ранок 30 листопада документ підтримали понад 13 тисяч людей.

Для того, щоб Білий дім розглянув петицію під нею повинні підписатися 100 тисяч чоловік.

Раніше повідомлялося, що петицію, у якій міститься прохання до адміністрації президента США запровадити санкції проти президента України Віктора Януковича за відмову від підписання Угоди про асоціацію з ЄС  підписало вже більше 100 тисяч людей.

Для того, щоб США розглянули звернення, воно мало зібрати 100 тисяч підписів до 26 грудня 2013 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування