Попов хоче, щоб мітингувальники пішли відпочивати в інше місце

Вівторок, 10 грудня 2013, 10:59

Столична влада пропонує учасникам акції, які перебувають у Київській міськдержадміністрації, організувати "відпочинок" в інших будівлях.

Про це повідомив голова КМДА Олександр Попов в інтерв'ю журналістам після засідання колегії КМДА, що відбулось в приміщенні Подільської райдержадміністрації, повідомляє УНІАН.

За словами Попова, він доручив своїм представникам провести переговори з учасниками акції.

"Що стосується мітингувальників, то це питання може обговорюватись (щодо можливості їх подальшого перебування в будівлі КМДА). До речі, у нас були пропозиції про можливість організації їхнього відпочинку в інших будівлях. Це питання відкрите", - сказав Попов.

На запитання, які саме будівлі пропонуватиме міська влада, голова КМДА відповів: "Я не буду зараз коментувати це питання. Я доручив своїм помічникам, яких уповноважив вести переговори, озвучити це питання. Вони озвучувались, але відповіді на це не було".

На запитання журналістів, коли він особисто планує прийти в гості до мітингувальників, Попов відповів: "Ми прийдемо туди на роботу. Будемо працювати, як тільки буде можливість".

Він наголосив, що на "сьогодні в адміністрації ніхто не працює".

В той же час голова КМДА відмовився повідомити, де на сьогодні облаштовані робочі місця співробітників міськадміністрації.

Водночас Попов наголосив, що будівля КМДА та Київради повинна використовуватись за призначенням.

"Ми сьогодні маємо в цьому плані навіть підтримку європейського співтовариства, думку різних представників, які чітко говорять, що вони не підтримують блокування адмінбудинків, а тим більше їх захоплення. Тому я переконаний, що ми повинні, перш за все, забезпечити порядок, закон", - наголосив Попов.

За його словами, якщо з точки зору виконання закону будуть розглядатися і дії влади, і дії опозиції, то відбудеться діалог, який призведе до позитивного результату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News