Захарченко переконує: Ніякого розгону Євромайдану не буде

Середа, 11 грудня 2013, 09:35

Глава Міністерства внутрішніх справ Віталій Захарченко у середу заявив, що силового розгону акції протесту на Майдані Незалежності не буде.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

За його словами, "вже кілька діб у центрі Києва спостерігається транспортний колапс. Рівень заторів на дорогах столиці досяг максимального значення – 10 балів".

"Головні транспортні артерії міста перекриті барикадами, необхідність та доцільність зведення яких викликають величезні сумніви", - зазначає він.

Він каже, що задля їх зведення "безжально нищаться дерева та комунальне майно, що належить територіальній громаді Києва".

В той же час міністр заявив:

"Хочу всіх заспокоїти - ніякого розгону Майдану не буде. Ніхто не посягає на право громадян на мирний протест. Однак не можна ігнорувати права та законні інтереси інших громадян. Нормальне функціонування столиці не має бути порушене".

За словами міністра, "розблокування вулиць здійснене на виконання постанови адміністративного суду про заборону блокування транспортних комунікацій".

"Ще раз нагадую, що мітингувальники своїми діями порушують права інших співгромадян, тож закликаю учасників акцій поважати вимоги закону", - резюмував міністр.

Як відомо, у середу ДАІ і комунальники заблокували під'їзди до центра Києва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування