Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк висловив вимоги і бачення переговорів з владою

Четвер, 12 грудня 2013, 12:30

Опозиція оголосила три бачення перемовин з владою і наполягає, що на переговори має бути мандат Майдану.

Про це в четвер заявив на брифінгу в Штабі національного спротиву голова Політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

За його словами, щодо переговорів для виходу з економічної та політичної кризи є "три бачення": "хто буде проводити перемовини і яке представництво на цих перемовинах культурної, інтелектуальної української еліти; присутність високопосадовців ЄС; і конкретно, про що перемовини і який результат ці перемовини повинні принести".

"Ми жорстко стоїмо на цих позиціях", - сказав голова Політради "Батьківщини".

"Ми зробили висновки з багатьох років української політичної діяльності. Жодних перемовин без мандату Майдану. Люди повинні видати такий мандат", - наголосив Яценюк.

Він зазначив, що одними із досягнень Майдану є те, що "люди повстали і втримали Майдан, почали випускати активістів, і влада сама заявила про те, що вона хоче перемовин".

Він також нагадав три вимоги Майдану: притягнути до відповідальності тих, хто давав вказівку розганяти Майдан, остаточно звільнити всіх, хто незаконно заарештовані як активісти Майдану, і відправити у відставку тих, хто відповідальні за економічну і політичну кризу в країні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування