Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав Азарову пояснити причини "тайм-ауту"

П'ятниця, 13 грудня 2013, 13:37

Президент Віктор Янукович запевняє, що його команда не відмовлялася від курсу на євроінтеграцію.

"Ми налаштовані на євроінтеграцію і прагнемо реформ у Україні", - заявив президент на круглому столі з різними політичними силами, скликаному для вирішення політичної кризи.

"Ми не відмовлялися і не відмовляємося від європейської інтеграції. Ми йшли і будемо йти шляхом реформ, які будуть наближати нас до критеріїв Європи. Ми хочемо модернізувати нашу країну. І ми цю роботу почали виконати з початку 2010 року", - запевнив Янукович.

"Ми будемо іти цим шляхом", - пообіцяв укотре президент.  

За його словами, в інформаційному просторі був "недолік" - і його треба компенсувати.

"Негайно Кабінет міністрів повинен надати всі роз’яснення. Які мінуси має угода (з ЄС), чому ми зробили перерву, тайм-аут взяли, і до чого ми будемо прагнути", - заявив Янукович.   

Як відомо, 21 листопада Кабінет міністрів ухвалив рішення призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Тоді ж почалися протести громадськості проти цього рішення і за євроінтеграцію.

Однак 29 листопада Янукович усе одно не підписав цю угоду на саміті "Східного  партнерства" у Вільнюсі.

Після цього мітинги не припинилися, в ніч на 30 листопада мирну демонстрацію у центрі Києва жорстоко розігнали, через що протести стали масовими і переросли у так званий "Євромайдан", який вимагає тепер, зокрема, відставки уряду та чинного президента.   

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...