Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: влада хоче заарештувати лідерів опозиції

П'ятниця, 13 грудня 2013, 13:58

Влада планує заарештувати лідерів опозиції.

Про це сказав лідер руху "Третя українська республіка", екс-глава МВС Юрій Луценко, виступаючи на сцені Євромайдану в Києві в п'ятницю.

"Може. Сьогодні готується рішення про арешт лідерів опозиції. Вони готуються до введення надзвичайного стану. Для цього їм та їхнім кремлівським ляльководам потрібна кров", - зазначив він.

"Попереджаємо Януковича: у разі розгортання такого сценарію - одразу просимо в Гаазький трибунал. Якщо Янучешку в черговий раз спробує кинути війська на народ, він потрапить у Гаагу", - запевнив Луценко.

"Цей Майдан вийшов не за політиків і не за вождів. Він вийшов за своє майбутнє. Янукович, якщо ти заарештуєш лідерів, які зараз стоять на сцені, тут будуть нові лідери і буде ще більший Майдан", - уточнив політик.

Водночас у прес-службі Луценко уточнили, що "опозиція отримала інформацію з джерел, що до Інституту судових експертиз надійшло завдання проаналізувати виступи усіх лідерів опозиції на предмет заклику до повалення конституційного ладу".

"Саме це, на їхню думку і стане приводом до арешту", - зазначили в опозиції.

Раніше лідера парламентської фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка викликали на допит в Головне слідче управління Генпрокуратури.

Він був запрошений як свідок у рамках розслідування кримінального провадження про перевищення повноважень правоохоронцями на площі Незалежності вночі 30 листопада під час розгону студентського мітингу.

Викликали в рамках цієї справи ще кількох народних депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування