Із Донецька обіцяють 20 тисяч на мітинги

П'ятниця, 13 грудня 2013, 17:03

Із Донецької області до Києва на мітинги приїдуть близько 20 тисяч осіб.

Про це заявив заступник глави Донецької облорганізації Партії регіонів Ігор Чичасов, повідомляє сайт організації.

"Ми хочемо, щоб голос Донбасу був почутий у Києві. Майдан - це ще не вся Україна", - заявив він.

Чичасов розповів, що виборці "висловлюють своє бажання взяти участь у безстроковій акції - мітингу на підтримку курсу президента, щоб зберегти громадянський мир і злагоду в Україні".

"Донецька обласна організація Партії регіонів та обласний стабілізаційний штаб прийняли рішення підтримати цю ініціативу. Ми будемо надавати повне сприяння активній участі партійців і наших прихильників у мітингу на підтримку курсу президента в Києві", - пообіцяв глава осередку.

За нашими даними, "організовано і самостійно в Київ планує виїхати близько 20 тисяч людей".

"Серед них депутати Донецької облради, депутати міських, районних, сільських селищних рад від Партії регіонів, пенсіонери, робітники, селяни", - уточнив Чичасов.

"Щоб не допустити провокацій з боку наших опонентів, ми закликаємо наших прихильників до витримки та толерантності по відношенню до людей з протилежними поглядами", - заявив він.

"Майдан міфам про "донецьких" ми протиставимо нашу згуртованість, організованість, шанобливе ставлення до киян і до столиці України. Різниця у політичних поглядах не повинна перерости в громадянське протистояння і розкол країни", - підсумував регіонал.

І 14, і 15 грудня в Києві на Європейській площі проходитиме акція "на підтримку курсу" Віктора Януковича "Збережемо Україну".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування