Мітингувальникам шиють викрадення документів із КМДА

Субота, 14 грудня 2013, 13:52

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення документів із приміщень Київської міської держадміністрації.

Як повідомляє київська міліція, "13 грудня близько десятої години ранку спецлінією "102" надійшло повідомлення про те, що на одному з поверхів КМДА пошкоджено двері службових кабінетів та відсутні речі".

"Коли на місці працювала слідчо-оперативна група Шевченківського районного управління міліції, до правоохоронців звернулися ще кілька працівників з аналогічними заявами. Невідомі особи на різних поверхах проникли до службових кабінетів та викрали службову документацію, майно, особисті речі", - заявляє міліція.

Слідчий відділ райуправління столичної міліції вніс цю інформацію до єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років", - інформує МВС.

Триває досудове розслідування.

Як відомо, з 1 грудня будівля КМДА – Київради зайнята мітингувальниками проти влади. Там вони відпочивають, їдять, гріються як представники "народного самоврядування". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування