Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко хоче дострокові вибори у березні. У ПР кажуть, що це маячня

Вівторок, 17 грудня 2013, 10:08

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко наголошує, що вибори президента мали би відбутися у березні 2014 року.

Про це він сказав у коментарі журналістам, після дострокового закриття ранкового засідання парламенту, повідомляє УНІАН.

Кличко наголосив, що "в цій кризі, в якій зараз знаходиться Україна, не час розглядати поточні питання порядку денного".

"Ми знаємо, що сьогодні єдиний вихід з політичної кризи, в якій знаходиться на сьогоднішній день країна — це дострокові парламентські та президентські вибори", - додав депутат.

Він нагадав, що на "круглому столі" президент Віктор Янукович сказав, що він "не боїться дострокових виборів".

"Так хай доведе це на чесних виборах, які повинні відбутися. Я впевнений в тому, що вони повинні відбутися в березні 2014 року", - сказав Кличко.

У той же час лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловив думку, що наразі немає жодних підстав говорити про дострокові вибори.

"Що заявляють представники опозиції вибори на березень або ще кудись... То тут повинна бути хоч якась юридична складова", - сказав він на брифінгу у ВР.

"На сьогоднішній день немає жодних підстав говорити про те, що дострокові вибори можуть бути за якоюсь із гілок влади. Це просто дурість, незнання законів і піар акція", - додав регіонал.

УНІАН, "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування