Україні і Росії більше не варто псувати відносини - Янукович

Вівторок, 17 грудня 2013, 16:43

Україна і Росія повинні більше не повторювати помилки, які вплинули на їх торговельні взаємини, заявив президент України Віктор Янукович.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Нам з цього потрібно буде винести уроки на майбутнє і не повторювати таких помилок", - сказав Янукович у вівторок, 17 грудня, в Москві, коментуючи підсумки засідання російсько- української міждержавної комісії.

"Я не скажу, що у нас переговори були простими, тому що у нас багато було питань, над якими потрібно було працювати. Ми спільно підвели підсумки тих недоліків, які були в попередній роботі", - розповів він.

"Ми зробили висновки, підкреслили, що першочергову увагу нам завжди потрібно буде приділяти практичній складовій нашої роботи, поглибленню торговельно- економічного співробітництва та реалізації спільних проектів у всіх сферах, що становлять взаємний інтерес", - підкреслив президент України .

Як відомо, у вівторок, 17 грудня, Газпром і Нафтогаз підписали доповнення до договору про зниження ціни газу на третину. Крім того, Росія пообіцяла надати Україні кредит на 15 мільярдів доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування