Посол ЄС Томбінскі: Ситуація в Україні має бути вирішена мирно

Середа, 18 грудня 2013, 11:57

Ситуація в Україні має бути вирішена мирним шляхом, заявив посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінскі.

Про це він сказав у середу під час зустрічі зі співачкою та активісткою Євромайдану Русланою, повідомляється на Facebook-сторінці делегації.

У відповідь на її відкритий лист до Делегації ЄС, посол підкреслив, що ситуація в Україні має бути вирішена мирним шляхом.

Руслана і посол ЄС Томбінскі
Руслана і посол ЄС Томбінскі

Томбінскі наголосив, що ЄС поважає та підтримує європейські прагнення українських громадян, але саме українська сторона має здійснити необхідні кроки на шляху до євроінтеграції.

 

Посол подякував Руслані за її відданість ідеї євроінтеграції та роботу, яку вона проводить на Майдані.

"Я провела відкриту зустріч з Послом ЄС Яном Томбінським щодо перспектив членства в Європейському Союзі та скасуванні візового режиму до Європи для українців", - написала Руслана у своєму Facebook.

"Замість офіційного прийому ми влаштували народну акцію перед будівлею представництва ЄС в Києві, під час якої молодь символічно випустила до неба повітряні жовто-блакитні кульки з логотипами Євросоюзу", - зазначила вона.

"Я хочу сподіватись, що моя сьогоднішня заява відповідає очікуванням та інтересам кожного українця і буде прийнята до уваги", - додала співачка.

Руслана також привітала посла та персонал делегації ЄС із зимовими святами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування