КМДА скасувала всі новорічні заходи в центрі столиці

Середа, 18 грудня 2013, 13:39

КМДА скасувала всі новорічно-різдвяні заходи в центрі Києва.

Про це заявила директор департаменту культури КМДА Світлана Зоріна, повідомляє Українські новини.

"По всьому Києву і центру столиці були заплановані різні заходи. Але так склалося , що зараз немає можливості здійснити велику їх частину ... 1 грудня було підготовлено нове розпорядження і скасовані абсолютно всі заходи в центрі" , - сказала вона.

Як повідомлялося, КМДА 16 грудня вирішила не встановлювати центральну ялинку в Києві цього року.

Зоріна поянила, що технічної можливості встановити її в якомусь іншому місці немає.

"25 років тому на Майдані Незалежності було організовано місце для встановлення центральної ялинки. І кожен раз, коли ми її встановлюємо, ми проводимо безліч різних експертиз: чи встане вона, чи не впаде, чи буде вона правильно закріплена", - розповіла Зоріна.

За словами Зоріної, цього року розпорядження було перероблено таким чином, що в кожному з 10 районів Києва будуть свої ялинки, які запалять 19 грудня з 15:00 до 17:00.

Так, біля ялинки, встановленої під аркою Дружби народів розміститися будиночок Діда Мороза і невелика ярмарка.

При цьому, зазначає Зоріна, 948 тис. гривень, раніше передбачених на встановлення ялинки на Майдані Незалежності, повернуться назад до державного бюджету.

Новорічні свята для дітей проводитимуться також у Палаці піонерів, в театрі оперети і палаці "Україна". Концертні програми в новорічну ніч кожен район організовує самостійно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування