Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: "Знижку" на газ Янукович пустить на підкуп виборців

Середа, 18 грудня 2013, 15:27

Жодної знижки на газ від Росії Україна не отримала, а збільшення обсягів закупівлі російського газу призведе до збільшення бюджетних видатків.

Про це Юрій Луценко заявив у суспільно-політичному ток-шоу "Приціл" із Сергієм Рахманіним, повідомляє прес-служба громадського руху "Третя українська республіка".

"3 мільярди з 15 вже до кінця цього року повернуться Росії. А решти суми вистачить на наступний рік рівно по мільярду доларів на місяць", - зазначив лідер громадського руху.

"Росія насправді дає нам стільки, скільки хоче забрати сама собі. Режиму це дає можливість той мільярд, який він зараз платить за газ, зекономити для підкупу виборців", - каже Луценко.

Політик вважає, що в новій ситуації всі запевнення влади у незмінності курсу на європейську інтеграцію є лише димовою завісою.

Віктор Янукович найменше зацікавлений у наближенні до європейських стандартів, вважає Луценко.

"Залиште сподівання на євроінтеграцію. Все банально й тупо. Путін дає Януковичу зняти із себе виплати за газ, відтерміновує їх на два роки, коли їх доведеться таки віддати, скоріш за все – ГТС", - каже Луценко.

"Цей мільярд на місяць у жодному разі не піде на незалежні суди, на ефективну міліцію, міцне самоуправління, нормальну охорону здоров’я чи освіту", - зазначив політик.

Луценко переконаний, що "зекономлені кошти" підуть на підкуп виборців напередодні президентських виборів 2015 року.

"Бюджетникам не варто сподіватися на обіцяне Азаровим покращення в наступному році. Підняття удвічі пенсій станеться в останній квартал перед виборами", - вважає лідер "Третьої української республіки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування