Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко закликав зустріти Новий рік на Євромайдані

Четвер, 19 грудня 2013, 07:13

Лідер УДАРу Віталій Кличко закликав учасників акції на майдані Незалежності в Києві не розходитися, набратися терпіння і боротися, бо перемога не може бути швидкою.

Він сказав у середу, що буде важко, але учасники святкуватимуть Новий рік на Майдані, передає "Радіо Свобода".

Вони поставлять там свою новорічну ялинку – "не цю, криваву", сказав Кличко про каркас офіційної міської ялинки, потреба встановити яку стала приводом для силових спроб розігнати Євромайдан.
 
За словами Кличка, треба не залишати Майдан стільки, скільки буде потрібно для перемоги – тиждень, два, місяць чи й більше.

Лідер УДАРу закликав присутніх мріяти і не зраджувати своїх мрій.

"Ми боремося за свою мрію, і немає ніякої мрії, яку неможливо було б здійснити", - переконаний він.

Кличко нагадав, що опозиція вимагає реформ і відставки уряду.

"І ми зробимо, щоб у країні був новий уряд, новий парламент і новий президент", – пообіцяв Кличко і запевнив, що новий президент і підпише угоду про асоціацію між Україною і Євросоюзом.
 
Раніше Кличко заявляв, що обов’язково балотуватиметься на посаду президента на найближчих виборах, і наполягав на необхідності мати спільного кандидата від опозиції.
 
Євромайдан у Києві стоїть уже майже місяць, відколи уряд зупинив підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС, а президент Віктор Янукович відмовився підписувати її на саміті "Східного партнерства".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...