Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німеччина і Польша готові допомогти України модернізувати економіку

П'ятниця, 20 грудня 2013, 18:40

Німеччина і Польща готові допомогти Україні з модернізацію економіки.

Про це йдеться в спільній заяві голів МЗС Німеччини та Польщі Франка-Вальтера Штайнмаєра і Радослава Сікорського, поширеної прес-службою закордонних справ Німеччини.

Як повідомляється, 19 грудня Штайнмаєр вперше прибув з офіційним візитом в якості новопризначеного міністра до Польщі для зустрічей із владою.

У своєму діалозі міністри згадали й політичну ситуацію в Україні.

Штайнмаєр відзначив, що він уважно спостерігає за розвитком подій в Україні. За його словами, однією з цілей його візиту до Польщі було обговорення можливих варіантів надання допомоги Україні у здійсненні реформ.

"Пропозиція Європейського Союзу (підписати угоду про асоціацію), також є пропозицією допомогти модернізувати Україну. Ми підготовлені допомогти Україні у здійсненні процесу модернізації" , - наголошується в спільній заяві міністрів.

Міністри підтримують підписання угоди про асоціацію з Україною, але, на їх думку, Київ повинен прийняти рішення самостійно.

Сікорський висловив упевненість, що громадяни в Україні виступають на мітингах за європейське майбутнє країни.

Раніше ЗМІ повідомляли , що Захід був готовий надати Києву не менше 20 млрд євро, якби Україна погодилася підписати угоду про асоціацію з ЄС.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування