Саакашвілі займеться навчанням дипломатів

Субота, 21 грудня 2013, 10:01

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі з весни 2014 працюватиме у Школі Флетчера (США), що готує дипломатів і правознавців.

Повідомлення про це розміщено на сайті американського університету Тафтса. 

"Колишній президент Республіки Грузія (2004 - 2013) і засновник партії "Єдиний національний рух" приєднається до Школі Флетчера права і дипломатії Університету Тафтса починаючи з січня навчального семестру навесні 2014 року", - наголошується у повідомленні.

Передбачається, що Саакашвілі проведе лекції з європейського управління та з "інших сучасних міжнародних і регіональних питань".

У свою чергу сам Саакашвілі зазначив, що своєю співпрацею зі школою Флетчера він "повернувся до свого коріння, оскільки його освіта має безпосереднє відношення до права і дипломатії".

За словами ек -президента Грузії, він має намір "поділитися практичним досвідом, який він отримав протягом останніх декількох років" .

На своїй сторінці у Facebook Саакашвілі зазначив: "Я дійсно схвильований через початок роботи у Школі Флетчера і вдячний тим, хто зробив це можливим".

Університет Тафтса у 2011 році посів 29-е місце у рейтингу національних університетів за версією видання U.S. News&World Report та 35-е місце в рейтингу університетів США від видання Washington Monthly.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування