Пшонці передали інформацію про нападників на Чорновол

Середа, 25 грудня 2013, 10:37

Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк передав генпрокуратурі дані про людей, які напали вночі на журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол.

Про це повідомляє Твіттер Батьківщини

"Арсеній Яценюк передав у ГПУ флешку із записом відеореєстратора з машини Тані Чорновол. На відео зафіксоване стеження та блокування авто", - йдеться у повідомленні.

 

"Побиття Тані Чорновол - це напад на журналіста через професійну діяльність. Тому мають бути допитані усі фігуранти її розслідувань", - вважає Яценюк.

У свою чергу лідер УДАРу Віталій Кличко також  у своэму твіттері засудив напад на Тетяну:

"Напасти на жінку, зграєю, вночі можуть лише боягузливі з ментальністю рабів істоти, які виконують завдання більш жалюгідних аморальних створінь".

 

Засудив напад на Тетяну і спікер ВР Володимир Рибак.

"Вона незручна, але вона така, яка вона є .... І це (побиття) неприпустимо. Я такі речі ніколи не підтримував і не підтримую", - заявив він на прес-конференції в середу в Києві.

Спікер повідомив, що вже розмовляв з главою МВС Віталієм Захарченком два рази. Міністр поінформував Рибака про створення слідчої групи при МВС, передає Інтерфакс-Україна.

"Цей випадок дуже нехороший. Треба розслідувати дуже швидко ... і треба знайти винних, які це зробили", - сказав спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News