Тимошенко: Янукович персонально відповідає за побиття Чорновол

Середа, 25 грудня 2013, 14:18

Юлія Тимошенко заявляє, що за побиття журналістки Тетяни Чорновол несе персональну відповідальність президент Віктор Янукович, і закликає пікетувати "Межигір’я" з вимогою відставки.

Про це повідомляє у Твіттері партія "Батьківщина". 

"Хіба ми готові повірити, що побиття Чорновол, спалення машин активістів Майдану, напади - це випадковість!?", - цитують Тимошенко.

"За криваве насилля над Чорновол за все, що відбувалося останні часи - несе персональну відповідальність Янукович", - переконана екс-прем’єр і одна з лідерів опозиції.

"Щодня на 19.00 – на Майдан. Мільйонною силою провести ходу в лігво тирана – Межигір’я – і вимагати відставки", - закликає Тимошенко.

Вона також вважає, що потрібно "сформувати під мирним тиском Майдану ЦВК, тимчасовий технічний уряд, який буде до обрання нового президента". 

 

Як відомо, журналістку й активістку Тетяну Чорновол сильно побили цієї ночі на трасі біля Борисполя, витягнувши її з власного автомобіля.

Перед тим Чорновол їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останньої зйомки за нею слідкували "беркутівці". Інформацію про будинок Захарченка Чорновол встигла поставити в блог на УП.

Також Чорновол ходила з активістами до резиденції президента у Межигір’ї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування