"Майдан" закликає зібратися на віче й поїхати до Межигір'я

Середа, 25 грудня 2013, 16:50

Рада ВО "Майдан" збирає у неділю, 29 грудня, народне віче "Солідарність проти терору" на Майдані Незалежності, після якого планують провести Автомайдан з виїздом у Межигір'я.

Про це повідомляють у Батьківщині.

Початок віча запланований на 12:00.

"Рада ВО "Майдан" закликає всіх, кому небайдужа доля нашої країни, хто не може миритися зі звірячою поведінкою банди при владі, яка вбиває і калічить активістів Майдану і журналістів, залишити всі свої справи та вийти на Майдан Незалежності у неділю о 12.00, щоб продемонструвати нашу солідарність у боротьбі з терором", - говориться в заяві Ради

Охочим взяти участь у поїздці на Межигір'я пропонують з транспортними засобами збиратися на Європейській площі.

Як відомо, цієї ночі сильно побили журналістку й активістку Тетяну Чорновол.

Раніше Чорновол ходила з активістами до резиденції президента у Межигір’ї, їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останньої зйомки за нею слідкували "беркутівці". Інформацію про будинок Захарченка Чорновол встигла поставити в блог на УП.

Євромайдан скликав віче вже п'ять разів. На останньому зібранні було прийняте рішення про створення всеукраїнського об'єднання "Майдан". Автомобільна колона з Майдану раніше вже робила спробу відвідати Межигір'я, де розташована резиденція президента, однак міліція перекрила автомобілістам дорогу. 

Нещодавно у мережі Facebook з'явилась ініціатива, учасники якої пропонують навідатись пішою ходою до президентської резиденції у Межигір'ї. Учасники групи пропонують зібратися 29 грудня на київській станції метро "Героїв Дніпра" на 12.00 і піти до Нових Петрівців.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування