Активісти Євромайдану приставили охорону до будинку Чорновол

Четвер, 26 грудня 2013, 07:47

Будинок побитої журналістки Тетяни Чорновол охороняють активісти Євромайдану.

Про це пише газета "Комсомольська правда в Україні", відзначаючи, що 2-поверховий будинок, де живе Чорновол, прикрашає український прапор, а біля воріт припаркований джип охорони, яку поставили активісти Евромайдану.

"Кого шукаєте? У домі тільки діти й няня. Говорити немає з ким", - заявив чоловік, який назвав себе Валерієм.

"Няні велено не виходити, світло в домі не вмикати. Боїмося, ці мерзотники можуть повернутися, підпалити будинок. От мене тут і поставили, щоб захистити на випадок чого", - пояснив він.

За його словами, "раптом що, сюди приїдуть ще два десятки машин, ми всі на зв'язку".

Валерій спростував, що раніше Чорновол їздила з охороною.

"Коли з'явилася інформація, що на Тетяну готується замах, ми пропонували їй охорону. Хотіли її супроводжувати колоною, але Таня відмовилася", - сказав Валерій.

"Ми вважаємо, Тетяну не дарма побили прямо на трасі. Це було зроблено демонстративно, щоб залякати всіх інших", - упевнений він.

Місце, де стався напад на Чорновол, досить глухе. З одного боку дороги - посадкові смуги аеропорту, з іншого боку - лісосмуга. Єдина будова, де могли бути люди, - супермаркет. Він за метрів п'ятдесят.

По периметру аеропорту працюють відеокамери, але вони повернені лише на захисну сітку. Відео з магазину цю зону теж не пробиває.

"Нічого не бачили, уже вранці тут було повно міліції, навіть дорогу перекривали. Приходили й до нас, але що ми можемо розповісти, звідси це місце навіть не проглядається", - каже охорона сусіднього магазину.  

За словами охоронців, дорога веде з Києва на Бориспіль і там "навіть уночі потік машин".

"Хтось точно бачив це побиття", - вважають вони. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування