Євромайданівці не збираються звільняти Будинок профспілок

П'ятниця, 27 грудня 2013, 17:39

Євромайданівці не збираються звільняти Будинок профспілок у Києві, хоча їм і відмовили у продовженні угоди про оренду приміщень.

Про це заявив депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко у коментарі "Українській правді".  

На запитання, чи буде Штаб народного спротиву, розміщений у Будинку профспілок, звільняти ці приміщення 30 грудня, як їх зобов’язали, опозиціонер відповів:

"Ні, ні, ні в якому разі. Ми будемо все одно… Якщо вони не захочуть продовжувати оренду, ми будемо проводити цілодобовий прийом депутатів Верховної Ради. Є багато питань у суспільстві, які потребують консультацій із виборцями постійно, в цілодобовому режимі".

"Я переконаний, що революція передбачає певне, скажімо так, повернення до прямого народовладдя – зокрема, і в таких питаннях. У нас, наприклад, по будівлі Київради, по перших двох поверхах, які люди займають, так само не було жодних договорів – але нічого, люди там були, є і продовжують перебувати", - заявив Іллєнко.   

Угода про оренду приміщень Будинку профспілок та Жовтневого палацу спливла 25 грудня. Подовжити її відмовилися і зобов’язали мітингувальників звільнити ці приміщення до 30 грудня.

У випадку невиконання вимог Президія Федерації профспілок України пригрозила зверненням до правоохоронних органів. 

"Українська правда" 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування