Міліція відзвітувала, що оперативно затримала нападників на Луценка

Субота, 28 грудня 2013, 15:02

У Харкові міліція "оперативно затримала порушників правопорядку", які облили зеленкою екс-главу МВС Юрія Луценка та були доставлені для з’ясування обставин до Дзержинського райвідділку міліції

Про це йдеться у повідомленні МВС у Харківській області.

"28 грудня  близько 13:00 під час проведення мітингу, що проходив біля пам’ятника Шевченку у Харкові працівники міліції здійснювали охорону громадського порядку.  В цей час здійснював виступ Юрій Луценко. Під час промови невідомий чоловік плеснув у його бік рідиною зеленого кольору. Ще двоє чоловіків та жінка також намагалися облити виступаючого", - йдеться у повідомленні МВС.

"Завдяки оперативним діям правоохоронців, які знаходились біля мітингуючих, порушники правопорядку були затримані на місці події та доставлені до райвідділку міліції для з’ясування обставин події", - зазначили правоохоронці.

Подію зареєстровано до Єдиного обліку про кримінальні правопорушення, ведеться подальша перевірка.

Як відомо, раніше у прес-службі Юрія Луценка із посиланням на очевидців події повідомили, що після нападу на екс-главу МВС зловмисники перебігли вулицю і сховалися в підвальному приміщенні будівлі навпроти.

"Вхід у це приміщення відразу ж взяла під охорону міліція, щоб не допустити самосуду над негідниками з боку обурених учасників Євромайдану", - зазначалося у повідомленні.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування