ДАІ просить не заважати їм працювати

Понеділок, 30 грудня 2013, 18:01

ДАІ наголошує, що працівники стоять осторонь від будь-яких політичних проявив і просять не заважати їм виконувати їхні обов'язки.

Про це йдеться у заяві ДАІ, поширеній у понеділок.

"Працівники ДАІ стоять осторонь від будь-яких політичних проявів, і лише виконують свої прямі обов’язки та забезпечують безпеку дорожнього руху у відповідності до законодавства України", - сказано в повідомленні.

"Столична Державтоінспекція закликає не вдаватися до провокацій по відношенню до її співробітників", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, у неділю, коли інспектор ДАІ оформляв адміністративні матеріали за порушення ПДР на вулиці Хрещатик, 5, що біля Європейської площі, до службового автомобіля підійшла група громадян.

"Вони оточили автівку та почали розхитувати її, бити руками по кузову машини.  На вимогу міліціонера припинити неподобство, невідомі висловлювались нецензурною лайкою, хапали працівника за формений одяг, намагалися витягнути інспектора з машини", - повідомили в ДАІ.

Як наслідок – відірвані шеврони та рукав форменної куртки. Працівник міліції негайно викликав на місце події слідчо - оперативну групу.

Також, раніше повідомлялося про побиття нашого працівника одним з активістів майдану. Потерпілий вже кілька днів перебуває у шпиталі.

А в ніч з 28 на 29 грудня, невідомі в масках розмалювали службові автомобілі працівників Державтоінспекції, які несли службу неподалік Бессарабської площі.

Фото МВС
Фото ДАІ

Після нанесення на автівки націоналістичної символіки та образливих написів, невідомі направились пікетувати супермаркет, що знаходився неподалік.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News