Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Херсоні побили депутата-активіста Євромайдану

Понеділок, 30 грудня 2013, 21:44

У Херсоні побили депутата міськради, одного з активістів місцевого Євромайдану.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Херсонської організації "Батьківщина".

Інцидент стався 29 грудня ввечері. Тоді троє невідомих жорстоко побили 28-річного депутата Херсонської міської ради Станіслава Трошина.

"Напад стався, коли Станіслав повертався додому після чергового, 39-го мітингу Херсонського Євромайдану. Біля будинку він помітив, що поруч з його під`їздом сидить невідомий йому молодий чоловік. Відкриваючи під`їзд, Трошин відчув сильний удар, після чого на нього накинулися троє хлопців, серед яких і той самий молодик, який чекав біля під`їзду", - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхали представники районного і міського управлінь МВС України, були проведені необхідні оперативні слідчі дії.

У Трошина виявлено численні тілесні ушкодження, в тому числі пошкоджені ребер, обличчя.

"Враховуючи, що у Станіслава були викрадені тільки документи і флешки, стає очевидним, що напад стався виключно в помсту на активну політичну діяльністю нашого побратима", - йдеться в заяві.

У парторганізації впевнені, що цей напад є "логічним продовження низки репресій проти опозиціонерів в Україні і в Херсонській області.

Так місяць тому був викрадений автомобіль обласної організації "Батьківщина", на якому здійснювалося технічне забезпечення херсонського Євромайдану, трохи раніше був спалений автомобіль керівника Херсонської обласної організації " ВО "Свобода". 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування