Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євромайданівців б'ють і трощать їхні авто

Вівторок, 31 грудня 2013, 18:12

У Кривому Розі Дніпропетровської області невідомі напали на активіста Євромайдану, заступника керівника міськвиконкому партії "УДАР" Андрія Шалаєва.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як розповів керівник криворізького міськвиконкому партії Віктор Щербина, в понеділок увечері біля під'їзду будинку, де живе Шалаєв, невідомі вдарили активіста ззаду по голові, повалили на землю і завдали кількох ударів по тулубу.

"Андрія врятувало те, що він був у капюшоні і швидко спрацював домофон. Невідомі почули, що двері відкриваються - втекли",- розповів він.

За словами політика, Шалаєв сам дійшов додому, прийняв ліки, до лікарів не звертався, а у вівторок написав заяву до міліції.

"Напередодні побиття в офісі міської партійної організації "УДАР" розбили скло в машині ще одного члена партії, активіста Євромайдану. До міліції з цього приводу ми поки що не зверталися", - додав Щербина.

Лідеру фракції "Батьківщина" в Криворізькій міськраді Вірі Вернигор у вівторок невідомі порізали всі колеса в машині, на якій вона мала виїхати на Євромайдан до Києва зустрічати Новий рік.

"Всі знали, що я їду на Євромайдан зустрічати Новий рік з соратниками, які на мене там чекають. Це була цілеспрямована акція. Порізали всі колеса. Я викликала міліцію, яку чекаю вже понад дві години", - розповіла Вернигор.

Лідери Криворізьких організацій політичних партій "УДАР" і "Батьківщина" вважають, що всі події, що сталися за останні два дні, пов'язані з "політичною діяльністю людей і їх активністю на Євромайдані".

Водночас, як повідомили у відділі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС у Дніпропетровській області, до міліції Кривого Рогу жодних звернень від активістів Євромайдану не надходило.

Крім того, 31 грудня в Донецьку активістці Євромайдану Марії Олійник невідомі розбили автомобіль "Москвич".

 Про це вона повідомила "Новости Донбасса".

Все сталося у дворі будинку, де вона живе.

"Я побачила, що скло з боку водія розбите, заднє скло розбите, всередині все перевернуто догори дном. Разбита передня панель", - сказала вона.

Олійник при цьому стверджує, що у дворі припарковані ще машини, але постраждав саме її автомобіль.

"Це мені мстять за Євромайдан", - сказала вона.

Олійник написала заяву в міліцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування