Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корчинський про штурм АП: я в захваті

Неділя, 8 грудня 2013, 19:51

Лідер "Братства" Дмитро Корчинський заявив, що підтримує мітингувальників, які штурмували адміністрацію президента.

Про це політик заявив під час скайп-спілкування із ведучими ефіру Громадського ТВ.

Він запевнив, що не переховується у зв’язку із відкриття проти нього кримінального провадження та оголошення його у розшук.

"Це говорять стукачі. Нажаль частина опозиційних депутатів і журналістів виступила у ролі колективного стукача, але як це часто буває зі стукачами, вони стучать на невинних людей", - заявив політик.

На запитання, хто стоїть за штурмом адміністрації президента, який відбувся 1 грудня, Корчинський відповів: "Найкраща частина українського народу".

"Ті люди, які вирішили, що помста не може бути відкладеною і що треба пробувати реалізовувати все прямо одразу", - додав він.

На уточнення, що він фактично підтримує дії тих, хто сидів за кермом грейдера, який штурмував АП, глава "Братства" заявив: "Та безумовно, я в захваті від цих дій, я пишаюся цими людьми".

"Всі ці люди, які були на Банковій, і активно себе проявляли, це чудові люди, серед них безумовно треба шукати наших майбутніх вождів, президентів, прем’єр-міністрів", - уточнив він.

Корчинський заявив, що депутат Петро Порошенко, який зупиняв натовп, "діяв не конструктивно" і "став задом на захист адміністрації президента".

На запитання щодо підтримки його руху Віктором Медведчуком, він заявив, що "у нас більша частина українського політикуму співпрацювала із Медведчуком".

"Порошенко співпрацював… На мій погляд, він значно краща кандидатура на агента Медведчука, ніж я… Я вважаю, що він сам тітушка", - додав політик.

Глава "Братства" заявив, що не знає про свій розшук і "намагається не чути неприємної інформації".

На уточнення, як він опинився на Банковій поряд із грейдером, він уточнив, що йшов туди "всі мали бути там, йшов щоб побачити всіх лідерів опозиції" і "коли я їх там не побачив, я був настільки здивований, так засмучений, що потім мене із цього смутку вивело тільки видовище дуже великої кількості українців, які повели себе по чоловічому і по-українські мужньо".

"Цими людьми ніхто не керував… Я сприймаю ці звинувачення як комплімент, на жаль незаслужений... Лідери опозиції доганяють, але із запізненням на тиждень", - заявив він.

Політик вважає, що "є певні репресії, але слава богу, що вони іще не масові, є всім що пред'явити".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...