Під дім "свободівця" привезли чотири автобуси з "тітушками"

П'ятниця, 10 січня 2014, 15:45

Дім "свободівця" Ігоря Мірошниченка "пікетували" люди спортивної зовнішності, нібито протестуючи проти "катувань у Київраді".

Як повідомляє сам Мірошниченко у Facebook, влада "остаточно перейшла до методів індивідуального терору" і використовує пікети, до яких залучає "перевірених у провокаціях "тітушок".

"Сьогодні (10 січня) до мене під будинок на Бажана, де я мешкаю з дружиною та дитиною, привезли цілих чотири автобуси проплачених спортсменів. Під виглядом представників нікому не відомої громадської організації вони провели пікет проти якихось катувань у Київраді", - написав він.

Під дім "свободівця" привезли чотири автобуси "спортсменів" 

"Дарма, що ні доказів того, що когось зі злодіїв побили, ні підтверджень до цього моєї найменшої причетності не існує. Головне - посіяти в головах простих громадян, моїх сусідів, киян, які палко підтримують опозицію, зерно недовіри, сумніву", - наголосив опозиціонер.

Дім свободівця Мірошниченка пікетували тітушки
Дім "свободівця" Мірошниченка пікетували "тітушки"

У такий спосіб, на його думку, "банда (влада) намагатиметься розсварити опозицію, справжніх, а не сфальшованих, громадських активістів та звичайних революціонерів гідності й знищити Майдан".

Тему нібито побиття людей на Майдані поширило ГромTV
Тему нібито побиття людей на Майдані поширило ГромTV. Фото із Facebook Мірошниченка

Він уточнює, що "тему так званого побиття людей на Майдані вчора (9 січня) без серйозних доказів і аргументів та ще й з тупою прив'язкою до мене поширило ГромTV і їхні партнери зі 112-го, а вже сьогодні цю маячню в акції використали проплачені "тітушки" від влади". 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News