Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко не приїде на форум Євромайданів у Харкові

П'ятниця, 10 січня 2014, 22:47

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко не приїде на Всеукраїнський форум Євромайданів, який відбудеться в Харкові 11-12 січня.

"Плани змінилися. Про дату і програму візиту буде повідомлено додатково", - повідомили кореспонденту "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Харківської обласної організації "УДАРу".

При цьому співрозмовник агентства не зміг відповісти на запитання про причини перенесення візиту.

Водночас у прес-службі партії "УДАР" підтвердили намір Кличка відвідати Харків, але коли відбудеться поїздка, наразі невідомо.

Раніше організатори Всеукраїнського форуму Євромайданів у Харкові повідомили, що Кличко має намір взяти в ньому участь як спостерігач. Також очікувалося, що лідер "УДАРу" виступить на традиційному щоденному мітингу біля пам'ятника Шевченка в суботу, 11 січня.

Рішення щодо проведення 11-12 січня в Харкові Першого всеукраїнського форуму Євромайданів ухвалили учасники Всеукраїнської конференції, яка відбулася 27 грудня в Києві.

На заході планується розробити план дій зі встановлення в Україні "відповідальної демократії", створити механізми координації дій і зв'язку між Євромайданами, обговорити питання безпеки та правового захисту, матеріального забезпечення Євромайданів, інтелектуальної та мистецької співпраці, координації інформаційної політики Майданів у різних регіонах.

Про підготовку до Першого форуму Євромайданів заявили представники Громадської ради Майдану.

Водночас у штабі національного спротиву заявили, що " Майдан не делегував жодних повноважень цій самопроголошеній громадській раді", а члени Громадської ради Майдану "діють за сценарієм технологів з Адміністрації президента, братимуть участь у цьому зібранні та привласнюватимуть повноваження, які їм ніхто не делегував".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування