Омбудсмен та міліція порахували постраждалих під час нічних сутичок

Субота, 11 січня 2014, 10:20

11 мітингувальників, постраждалих під час сутичок біля будівлі Святошинського РВВС, доставлені каретами "швидкої допомоги" до Київської міської клінічної лікарні № 17 і Київської обласної лікарні.

Про це повідомила прес-служба уповноваженого Верховної Ради з прав людини, посилаючись на дані Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації.

Двох постраждалих було госпіталізовано, 5 відмовились від госпіталізації, 4 мали незначні травми та госпіталізації не потребували.

Водночас у прес-службі Міністерства внутрішніх справ не назвали точну кількість травмованих силовиків, однак заявили, що під час сутичок в ніч на 11 січня "близько двох десятків працівників "Беркуту" отримали різні ушкодження, одного із них госпіталізовано із переломом ноги".

Як відомо, під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив Юрія Луценка та ще мінімум трьох людей.

Першу допомогу їм надавали медики-волонтери.

Протистояння почалося з того, що автомайданівці заблокували автобуси з "Беркутом" під відділком, оскільки ці правоохоронці, за їхніми даними, причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом.

У п’ятницю цей суд засудив "васильківських терористів" до 6 років в’язниці.

Працівники міліції "у жорсткій формі" вивели з зали суду підсудних. Почалася колотнеча. Працівники міліції почали бити присутніх. Потім сутички продовжилися поза залою суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News