Євромайдан у Дніпропетровську влаштував "бойкот" регіоналам

Неділя, 12 січня 2014, 18:27

У Дніпропетровську прихильники євроінтеграції, які зібралися на Віче, пройшли урочистою ходою майже увесь центральний проспект міста, пікетуючи офіси компаній, які належать членам Партії регіонів.

Як повідомляє "Радіо Свобода", люди тримали в руках синьо-жовті прапори та плакати з написами "Обережно, не вступи! ПР", "Тут працює Партія регіонів", "Бойкот" тощо.

Також мітингарі поширювали листівки з переліками компаній, що належать членами Партії регіонів, закликаючи бойкотувати їхню продукцію та послуги.

Учасники акції скандували "Києве, ми з тобою!", "Схід і Захід разом!", "Янукович – під арешт!", а також разом співали гімн України та українські пісні.

За словами організаторів, таким чином Дніпропетровськ приєднався до загальноукраїнської акції "Проти Партії регіонів", започаткованої задля пікетування офісів та будинків регіоналів з вимогами виходу "з провладної партії, яка дискредитувала себе".

Хода завершилася біля офісу Дніпропетровської облорганізації Партії регіонів, яку очолює віце-прем’єр Олександр Вілкул, мітингом з вимогами до Вілкула та інших посадовців полишити лави партії.

За даними одного з координаторів акції Ольги Ольховик, пікети офісів компаній регіоналів у Дніпропетровську триватимуть і в будні дні.

Далі протестувальники планують приходити під торговельні центри, що належать членам Партії регіонів або їхнім родинам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News